Kuntosalin remonttitiedote

Viemärivesivahinko runteli kuntosalin wc- ja pukuhuonetiloja sekä hierontahuonetta. Tiloissa on tehty kosteusmittaukset ja tulossa on remontti vaurioituneille alueille. Purkutöiden ajankohtaa emme vielä tiedä, mutta tiedotamme siitä heti kun tiedämme. Siihen saakka wc-tilat ovat käytettävissä, joskin niissä on hajuhaittaa. Remontti pyritään suunnittelemaan niin että wc, suihku ja pukuhuonetilojen käyttökatkos minimoidaan mahdollisimman lyhyeksi, tiloihin tulee väliaikaiset lattiamateriaalit, jotta käyttöön ei tulisi ylimääräisiä katkoksia kuivatuksen aikana.

Suihkua voi käyttää myös, mutta käythän suihkussa varoen sillä suihkutilassa on vielä muutama ovilehti säilössä, jottei ne kastuisi. Tällä hetkellä saunan oven viereinen suihku on se mitä kannattaa käyttää.

Teemme kaikkemme että remontti aiheuttaisi mahdollisimman vähän harmia salitreenaajille.

NaistenSali

Pirnankatu 4
78200 Varkaus

Avoinna

VK 3

Ma 16-18.30

Ti 14-18.30

Ke 14-18.30

To 16-18.30

 

Huom! Aukioloajat päivittyvät viikoittain.

Mikäli sinulle sopisi paremmin jokin muu aika niin pirauta Annikalle p. 0405352013