Korona-tiedotus 16.3.2020

Hei!
Elämme hyvin poikkeuksellista aikaa, monella on mielessä varmasti kysymyksiä kuinka kuntosalin aukiolo ja korttien voimassaolo yms. Eletään nyt hetki kerrallaan, pohdimme mitä teemme. Puntaroimme tilannetta ja tiedotamme kun olemme miettineet millä laajuudella yksityiselle taholle osoitettu suositus otetaan meillä käyttöön.

Merkillinen tilanne josta toivomme selvitä yli. Toivomme jotta säästyisimme suurilta irtisanoutumisilta tässä poikkeustilanteessa jotta voisimme jatkaa Teidän Ihanien Naisten terveyden edistämistä myös Koronan jälkeenkin 💗

Tilanne tulee olemaan haastava monelle pienyrittäjälle, toivon lämpimästi että yhdenkään yrityksen matka ei tule päättymään Koronaan. 💗

NaistenSali

Pirnankatu 4
78200 Varkaus

Avoinna

VK 14

MA 10-12

TI 12.30-14

KE 10-12

TO 10-12

PE 10-12

Ovikortteja ja salisopimuksia saadaan toki aktivoitua päivittäin mikäli sinulla on avainlätkä jo olemassa niin saat uusittua kortin esim. puhelimitse tai sähköpostillakin ja mikä parasta, myös viikonloppuisin.

Annika p. 0405352013