Ryhmäliikunnat, talvi 2021

Maanantaina 11.1.2021 käynnistyy talven aikataulu ryhmille. Aikataulua tehdessä oli haastava ennustaa, miten väki lähtee Koronan ”keskellä” liikkumaan. Joten osin aikataulussa tehty kompromisseja kun yritetty saada kuitenkin jokaiselle jotakin.

Muokataan aikataulua sitten talven edetessä mikäli tarvetta on. Joitain tunteja ei ole nyt lukujärjestyksessä kuten iltapilates, mutta niitä saadaan sitten toteutettua nettiversiona kotitreeneiksi. Siinä vaiheessa kun väki lähtee reilummin liikkeelle, voidaan miettiä tuntien lisäämistä aikatauluun, tämä saattaa tosin vaikuttaa sitten joidenkin tuntien tuntipaikkojen siirtymiseen eri ajankohtaan.

Mukavaa alkanutta liikunnallista talvea!

NaistenSali

Pirnankatu 4
78200 Varkaus

Avoinna vko 4

MA  13.30-17

TI 14-18.30

KE 15-18.30

PE 10-13

Ovikortteja ja salisopimuksia saadaan toki aktivoitua muinakin aikoina. Annika paikalla paljon myös päiväsaikaan hieronnan ja fysioterapian merkeissä, laita viestiä tai soita niin sovitaan sopiva aika.

Jos sinulla on jo avainkortti, niin kortti saadaan aktivoitua myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Annika p. 0405352013