Ryhmät & helle

Voi hyvää päivää sanoi Poudan Pekkakin näille keleille! 🙉☀️ Nyt on semmonen juttu, jotta alkaa tämä lämpö tuntua jo ryhmäliikunnankin puolella, ainakin siten että porukkaa ei tunneille riitä kuin ihan muutamia.

Viime viikkojen kävijämääriin peilaten todetaan että iltatunteja ei ole järkeä toteuttaa kun on vain yhtä ja kahta urhoollista per ryhmä. Mennään hetki kerrallaan ja tarjotaan tunteja toki jos kysyntää alkaa olla.

Viikon 28 iltaryhmät helletauolla. Päivätunnit on vetäneet enempi porukkaa niin ne ovat tarjonnassa perjantain tuntia lukuunottamatta.

Kuumuus vie voimat liikkujilta, mutta kuntosalin puoli on onneksi ollut viileä. Siellä viilennyspumppu laulaa yötä päivää, joten omatoimisalitreenit on ihan mukavaa puuhaa näilläkin keleillä ☀️

NaistenSali

Pirnankatu 4
78200 Varkaus

Avoinna vko 29

TI 14-16.30

KE 15-17.10

TO 12.30-16.20

Ovikortteja ja salisopimuksia saadaan toki aktivoitua muinakin aikoina. Annika paikalla paljon myös päiväsaikaan hieronnan ja fysioterapian merkeissä, laita viestiä tai soita niin sovitaan sopiva aika.

Jos sinulla on jo avainkortti, niin kortti saadaan aktivoitua myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Annika p. 0405352013